Psykoterapi & stress

PSYKOTERAPI


I løbet af livet bliver vi mennesker udfordret på den ene eller anden måde. Vi kommer ud for problemer  -store som små- der til tider nedsætter vores livskvalitet og giver bump på vejen. Vi kan have brug for at få afklaret eksistentielle spørgsmål, håndteret udefrakommende  problematikker, stresse af eller få hjælp til personlig udvikling.


Formålet med psykoterapi er, at give dig en lettere vej i livet og bedre håndtering af de bump der kommer, så du er mindre bundet af problematiske mønstre og irrationelle symptomer. Det kan være lige fra en livskrise du står i,  (fx skilsmisse, stress eller sygdom) -til noget der gør din hverdag besværlig som en fobi (fx  højdeskræk) eller fysisk skavank. Psykoterapi kan også bruges til personlig udvikling, hvis du gerne vil ændre på vaner, handlemønstre og livsstil.


I mit psykoterapeutiske arbejde bruger jeg blandt andet TankeFeltTerapi (TFT) hvor vi har din problematik i fokus og snakker om det, imens jeg behandler dig (banker/tapper blidt i ansigt, på overkrop og hånd). Psykiske ting sætter sig fysisk -og omvendt. Så derfor er det både snak og behandling. Du lærer også at bruge TFT selv. Jeg anvender også andre psykoterapeutiske metoder som avanceret traume terapi og METAsundhed.


Samtidig bruger jeg min menneskelige intuition og min livserfaring. Jeg er blandt andet opvokset i skilsmisse familie og er mor til 2 skønne drenge med udfordrende diagnoser, så jeg ved hvordan livet kan gøre ondt, men også at det kan blive godt igen og mærke lykken.
Virker psykoterapi for mig?

Ja. Er det korte svar. Indenfor TFT er succes raten på over 85%. Langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer viser sig jævnligt uden effekt. Det kan måske lykkes at opnå en dyb forståelse af problem og årsag, men kroppen gemmer stadig på en ubevidst refleks, der gør at ubehaget fortsætter alligevel og personen vil til stadighed blive trigget af sit problem. TFT kan forløse det kroppen ‘gemmer’ på.


Psykoterapi er dokumenteret i mange videnskabelige undersøgelser. Efter endt behandling klarer den gennemsnitlige person sig bedre end 80% af dem, der ikke har fået terapi. De sidste 20% får det ikke bedre end dem, der ikke var i terapi. Effekten afhænger blandt andet af, hvilket problem der er fokuseret på og omfanget af psykoterapien. (Kilder: Heilesen & Mygind, Psykiatrifonden)


Uanset hvilke udfordringer og behov du står overfor i din dagligdag -store som små- er jeg her for at hjælpe dig til at gøre din hverdag lettere og livet mere lyst. Gennem psykoterapi, menneskelig viden, intuition og lang livserfaring. Og ikke mindst gennem mit nærvær, er jeg lyttende og indfølende. Vi har som mennesker alle behov for, at få opmærksomhed og blive accepteret som den vi er.


Ring eller skriv til mig og få en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig.PRISER


1 time koster 900kr. En session tager halvanden time (1.350kr).


Klippekort

Ved køb af Klippekort med 5 klip (7,5 timer) ydes der 20 % rabat.

Prisen bliver  5400kr. Du sparer 1350kr!

(1350 x 5 =6750kr minus 20%). Kortet er personligt. Kortet skal bruges indenfor 2 år fra købsdato.Studie rabat

Ved køb af enkeltstående sessioner  gives der 20% rabat på den første time/session.

Afbud


Afbud skal ske senest 24 timer før sessionen. Enten via tlf/sms eller pr. mail, så refunderes den fulde session.


Ved afbud eller ændring mindre end 24 timer før, refunderes sessionen ikke.


Ændring af aftale

Ændring af tidspunkt skal ske pr. mail, meget gerne i god tid, når du kender til ændringen. Ved 24 timer og frem, gælder afbudsreglerne.Filosofi


Jeg arbejder ud fra at,

alt er levende

alt er forbundet og

alt forandrer sig.

Levende? Alt kan deles ned i atomer, som i sidste ende er energi. Energi er frekvenser, ligesom radiobølger.

Forbundet? Som ringe i vandet bliver vi påvirket af de ting vi omgiver os med, de mennesker vi er sammen med og det land vi kommer fra osv.

Forandring? Der er ikke 2 øjeblikke, der er ens. Det mest sikre er, at livet er forandring.

Kontakt


Møgelgårdsvej 27, 8520 Lystrup

Email: lene@levmed.dk

Mobil nr.: 41 41 58 01

Skype: skypelenevaering

CVR nr: 38483196

Kto.nr. 2267 4399476181


LENE VÆRING


Sidste Nyt


For at se hvad den sidste nye update er, så gå ind på min facebook side og bliv følger


Bliv medlem af min facebook yoga gruppe

"yoga hos Lene Væring"


ADHD/autisme forældreGruppe