Indret-opryd

Hjemme er der, hvor vi  lader op og slapper af. Vi er omgivet af alt det, der nærer os, får os i ‘feel good’stemning, og i balance. Orden, ryddeligt, hyggeligt. Lige sådan som du gerne vil have det. Der kan være mange årsager til, at dit hjem måske ikke er sådan lige nu. Du har måske ikke overskud eller har svært ved at få rigtige stemning frem.


Rod tager vores energi, vi bliver drænet og har ikke overskud. Ved at rydde op, smide ud og lave plads til dine ting får du fornyet energi. Måske gemmer du noget ‘for en sikkerheds skyld’ -under krigen var der knaphed og man måtte være opfindsom med det der var, og ikke smide noget ud. Min kæphest er, at alting skal have en plads. Hvis du har købt noget og det ikke ‘flytter ind’, så vil det komme til at rode og du vil flytte det fra sted til sted som en nomade.


Dine fysiske omgivelser påvirker dig. Indretning, materiale- og farvevalg  har betydning for, hvordan du trives. En ny farve på væggen, omflytning, nye møbler eller nyt ”tilbehør” (fx puder, billeder eller håndklæder) kan ændre udtrykket og dermed også den påvirkning du får ved at være hjemme. De fem elementer ild-jord-metal-vand-træ bruges til at skabe balance og harmoni. Træ er fx ikke kun træ-ting, men også grønne farver og aflange former.Hvis du vil arbejde på et dybere plan med indretning og personlig udvikling, kan Kraftfelterne inddrages. Dit hjem er et spejl af dig selv, så hvis du vil ændre noget i dit liv, kan ændringer i dit hjem hjælpe dig til at nå dit mål. Kraftfelterne er 9 områder i dit liv -og fysisk inddeling i din bolig. Fx område for kærlighed eller karriere. Med ‘bevidst’ indretning i et bestemt område, kan du påvirke området.Før indretning kommer oprydning. Det er vigtigt, at du kun har de ting du har brug for og gør dig glad. Jeg kan komme hjem til dig, hvis du ikke kan overskue oprydningen. Vi får oprydningen prioriteret og delt ind i overskuelige bidder, så det er lige til at gå igang med.


Når jeg kommer hjem til en familie/person, der har brug for hjælp til indretning, så bruger jeg mine feng shui redskaber sammen med min kreativitet, intuition og erfaring. Efter vi har snakket sammen, har jeg et indtryk af personen/erne. Jeg rundt i boligen og får en fornemmelse af den og hvordan indretningen er, som jeg kobler med personerne og deres ønsker. Så kommer ideerne til, hvad jeg vil foreslå af ændringer.


Virker det?

Det er der mange, der mener. Mine børn har i den grad profiteret af oprydning og orden i deres ting. I forhold til Neo feng shui har jeg (og mine kolleger) masser af eksempler på, hvad der er sket i menneskers liv efter en feng shui indretning.

•Børn, der pludselig gerne vil sove på deres værelse.

•En enlig, der får en kæreste.

•Et par der endelig får snakket sammen -og i samtalen finder ud af, at de er enige om at gå fra hinanden.

•Personer der får ‘pickup’en i en ny rille’ og ikke begår de samme fejl igen og igen.

•Virksomheder, der øger omsætning eller får gladere medarbejdere.


Her er udtalelser fra forskellige kilder:

Lisbeth K. Rossau siger “jeg har haft en tandklinik, og her observerede jeg, hvor godt det gjorde at få sat de beviste farver på (neo feng shui), og hvor meget det livede op på personalet. De fik arbejdsglæden igen og fik meget mere energi. Jeg skulle ikke bruge så mange kræfter på at etablere den tryghed, der skulle være for patienterne. Vi kunne koncentrere os mere om mennesket, der sad i stolen. Jeg har arbejdet meget med angstpatienter, og det har været min store interesse at skabe velvære for folk”. (kilde: fyens.dk)


Farvernes påvirkning: I et forsøg hvor to identiske rum med samme temperatur var malet hhv. mørkerødt og lyseblåt og forsøgspersonerne vurderede dem meget forskelligt. Det mørkerøde rum: 22 grader, varmt og stemningsfyldt. Det lyseblå rum: 18 grader, koldt og ‘tomt’. (Kilde neo feng shui Danmark).


Rod: "Når vi har ryddet op i bankskuffen og fået alle dokumenterne i mappe eller får ryddet op i klædeskabet, så er det, at vi får afsluttet en ugjort opgave, der har ligget og belastet vores opmærksomhed", siger Henrik Tignleff. Når man får løst sådanne opgaver, som har stresset bevidstheden, så bliver der frigjort plads til andre tanker, og så oplever du tilfredsheden ved at sætte kryds ud for en løst opgave. Endorfinerne bliver udløst, og du oplever det som en lille fix. (Kilde DR.dk)


»Når vi diskuterer rod, er det oftest, fordi der er andre irritationer under overfladen i parforholdet, og så bliver oprydning en kampplads. Den, der går mest op i, at det er ryddeligt, opfatter det som en personlig hån, når den anden roder. Den anden føler sig kritiseret og jagtet hele tiden,« siger Parterapeut Martin Østergaard


Få en snak...

Uanset hvilke udfordringer du står med i forhold til din bolig, så er jeg her for at hjælpe dig til at gøre din hverdag lettere. Det kan være et ‘skub’ til at få ryddet op i klædeskabet eller kælderen. Eller det kan være udfordring med møbler, farver og rummenes anvendelse. Der er mange, der kan

bruge lidt guidet hjælp, så hjemmet kommer til at fungere optimalt til beboerne.


Ring eller skriv til mig og få en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig

Filosofi

alt er levende

alt er forbundet og

alt forandrer sig.

Levende? Alt kan deles ned i atomer, som i sidste ende er energi. Energi er frekvenser, ligesom radiobølger.

Forbundet? Som ringe i vandet bliver vi påvirket af de ting vi omgiver os med, de mennesker vi er sammen med og det land vi kommer fra osv.

Forandring? Der er ikke 2 øjeblikke, der er ens. Det mest sikre er, at livet er forandring.

PRISER

PRIVATE HJEM

Rådgivning hjemme hos dig på 3,5 timer (ex. kørsel) koster 3200kr.


Tilkøb af timer (i forlængelse af et besøg) 300 kr pr. påbegyndt halve time.


Enkelt rum

Rådgivning på enkelt rum hjemme hos dig i 1 time koster 1000 kr (ex kørsel).


ERHVERV

Ring og hør nærmere, så laver jeg et tilbud.
Ændring/aflysning


Aflysning af aftale skal ske senest 48 timer før sessionen. Enten via tlf/sms eller pr. mail, så refunderes af beløbet.


Sker aflysning ml. 24-48 timer før, refunderes halvdelen af beløbet.


Ved aflysning mindre end 24 timer før, refunderes beløbet ikke.


Ændring af aftale

Ændring af tidspunkt skal ske pr. mail, meget gerne i god tid, når du kender til ændringen. Ved 48 timer og frem, gælder aflysnings-reglerne.Kontakt


Møgelgårdsvej 27, 8520 Lystrup

Email: lene@levmed.dk

Mobil nr.: 41 41 58 01

Skype: skypelenevaering

CVR nr: 38483196

Kto.nr. 2267 4399476181


LENE VÆRING


Sidste Nyt


For at se hvad den sidste nye update er, så gå ind på min facebook side og bliv følger


Bliv medlem af min facebook yoga gruppe

"yoga hos Lene Væring"


ADHD/autisme forældreGruppe