KonMari

KonMari

inspireret oprydning

Vi har alle sammen brug for nogle ting for at leve. Praktiske ting som tøj/sko, en seng at sove i, en tallerken at spise af. Beklædning, møbler, køkkenting.

Men også ting, der ‘gør livet sjovere’ som legetøj, bøger, kreative ting til hobby eller kunst.

De ting du har brug for i dit liv lige nu afhænger af hvor du er i dit liv. Som et barn, der vokser og ikke kan være i sit tøj længere.

Nogle ting er du ‘færdig med’ og kanmed taknemmelighed sige farvel til.

Andre ting bruger du måske ikke mere, men de betyder stadig noget for dig.

De vækker glæde hos dig...Eller gør de?

En lille video om Marie Kondo inspireret oprydning. Om hvordan du mærker glæde og kommer i gang.

Hvorfor rydde op?

Formålet med at rydde op som japanske Marie Kondo er at beholde de ting, der vækker glæde hos dig. Der er mange årsager til at komme i gang med at rydde op.


Det kan fx være du står og skal flytte hjemmefra , flytte sammen med en eller hver for sig, eller dine børn flyver fra redden.

Det kan også være andre begivenheder i livet som at få barn eller at miste sin kære.

Eller det kan være at alle ‘tingene tager over’ og optager så meget plads at du ikke selv kan være der/føler dig godt tilpas mere.


Ønsker du at skabe plads til en ny forandring i livet? Jeg kan hjælpe dig med at komme i gang og finde din indre glædesfølelse ved dine ting. Det er en proces hvor jeg guider dig til at holde fokus på opgaven hele vejen igennem.

 

Jeg kommer hjem til dig i din bolig og hører om hvad du gerne vil opnå med oprydningen. Vi går i gang med at finde ALT tøjet frem (tøj er den første kateori) og jeg guider dig til at mærke om den enkelte ting giver dig glæde.

Du får ‘lektier for’ til næste gang, hvor vi så tager fat på de næste kategorier. Jeg støtter dig undervejs, hvis du går i stå eller synes noget er svært.

Når vi rydder op er det typisk skuffe/skab eller rum for rum. Stedet afgrænser oprydningen.


At rydde op efter kategori har en helt anden effekt. Her er det tingen fx bøger der afgrænser oprydningen.


Det vil gøre stort indtryk på dig at se alle dine ting (i en kategori) samlet på eet sted.

Det giver overblik!

Hvad får jeg ud af at rydde op efter Marie Kondo- (KonMari) metoden?

Alle de ting du beholder giver dig en følelse af glæde -hver og een. Glæden ved at omgive sig med ting der ‘giver energi’ vil smitte af og transformere dit liv. Når du er igennem oprydningen vil du ikke længere være ‘tynget’ af dine ting (din fortid) og have fornyet energi til dit fremtidige liv.

 

Du vil have nemmere ved at mærke dine følelser, skelne imellem om det er noget du er glad for eller om tingen ‘bare’ minder dig om en tidligere periode i dit liv - noget du under alle omstændigheder bærer i dit hjerte hele livet, med du ikke ønsker at blive mindet om.

 

Du bliver mere ‘skarp’ på dine behov og kan svare på, hvad du har for i dit hjem (overraskende lidt, i forhold til før oprydningen). Hvilke ting har ‘tjent’ mig og jeg med tak kan sende videre. Måske kan andre få samme glæde af tingen som jeg har haft!

 

Effekten af at rydde op på denne måde (kategori) er længerevarende -måske livslang- og  giver dig en følelse af overblik og retning i dit fremtidige liv.

Få hjælp

Uanset hvilke grunde du har for at starte denne oprydning, så er jeg der til at komme godt gennem hele processen, så dit fremtidige liv bliver ‘lettere’ og mere værdifuldt for dig.

Kontakt


Møgelgårdsvej 27, 8520 Lystrup

Email: lene@levmed.dk

Mobil nr.: 41 41 58 01

Skype: skypelenevaering

CVR nr: 38483196

Kto.nr. 2267 4399476181


LENE VÆRING


Sidste Nyt


For at se hvad den sidste nye update er, så gå ind på min facebook side og bliv følger


Bliv medlem af min facebook yoga gruppe

"yoga hos Lene Væring"


ADHD/autisme forældreGruppe