Psykoterapi

PSYKOTERAPI

I løbet af livet bliver vi mennesker udfordret på den ene eller anden måde. Vi kommer ud for problemer  -store som små- der til tider nedsætter vores livskvalitet og giver bump på vejen. Vi kan have brug for at få afklaret eksistentielle spørgsmål, håndteret udefrakommende  problematikker, stresse af eller få hjælp til personlig udvikling.


Formålet med psykoterapi er, at give dig en lettere vej i livet og bedre håndtering af de bump der kommer, så du er mindre bundet af problematiske mønstre og irrationelle symptomer. Det kan være lige fra en livskrise du står i,  (fx skilsmisse, stress eller sygdom) -til noget der gør din hverdag besværlig som en fobi (fx  højdeskræk) eller fysisk skavank. Psykoterapi kan også bruges til personlig udvikling, hvis du gerne vil ændre på vaner, handlemønstre og livsstil.

Jeg bruger min menneskelige intuition og min livserfaring. Jeg er blandt andet opvokset i skilsmisse familie og er mor til 2 skønne drenge med udfordrende diagnoser, så jeg ved hvordan livet kan gøre ondt, men også at det kan blive godt igen. Gennem mit nærvær, er jeg lyttende og indfølende. Vi har alle behov for, at få opmærksomhed og blive accepteret som den vi er.


Uanset hvilke udfordringer og behov du står overfor i din dagligdag er jeg her for at hjælpe dig til at gøre din hverdag lettere og livet mere lyst. Ring eller skriv til mig og få en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig.

TankeFeltTerapi (TFT)


 Vi har din problematik i fokus og snakker om det, imens jeg behandler dig (banker/tapper blidt i ansigt, på overkrop og hånd). Psykiske ting sætter sig fysisk -og omvendt. Så derfor er det både snak og behandling. Du lærer også at bruge TFT selv. Jeg anvender også andre psykoterapeutiske metoder som avanceret traume terapi og METAsundhed.


Indenfor TFT er succes raten på over 85%. Langvarige behandlingsforløb i traditionelle terapiformer viser sig jævnligt uden effekt. Det kan måske lykkes at opnå en dyb forståelse af problem og årsag, men kroppen gemmer stadig på en ubevidst refleks, der gør at ubehaget fortsætter alligevel og personen vil til stadighed blive trigget af sit problem. TFT kan forløse det kroppen ‘gemmer’ på. (Kilde: Heilesen & Mygind)

PRISER

ENKELT SESSION

En session på 90 min. koster  1350 kr

(900 kr pr time)


KLIPPEKORT MED 5 SESSIONER

Klippekort med 5 sessioner (7,5 timer) koster 5700 kr

(omkring 15% rabat)

Klippekortet er personligt og kortet skal bruges indefor 2 år fra købsdato.


STUDIERABAT

Ved køb af enkeltstående sessioner  gives der 20% rabat på den første time/session.


Terapi i forbindelse med forløb i Sundhedsforsikring

750 kr pr time.

psykoterapi, Lene Væring

Afbud/ændring af aftale

Afbud skal ske senest 24 timer før en aftale. Enten via tlf/sms eller på mail, så refunderes den fulde tid.


Ved afbud eller ændring mindre end 24 timer før, refunderes aftalen ikke.

Ændring af tidspunkt skal ske via tlf/sms eller på mail, meget gerne i god tid, når du kender til ændringen. Ved 24 timer og frem, gælder afbudsreglerne.