Yoga-hytten

YOGA-hytten

Vores krop skal holde hele livet. Det er lang tid, og vi skal meget igennem. Så jo bedre vi passer på  kroppen, des bedre har vi det som helhed. Det er en gevinst både fysisk og psykisk.

Yoga kan være én vej til at opretholde/genetablere forbindelsen med hvad vi egentlig har brug for, for at føle os godt tilpas i egen krop, og i tilværelsen som den nu folder sig ud for hver enkelt af os.


På holdene arbejder vi med at opbygge styrke, smidighed, udfordre balancen og øge kropsbevidstheden. Samtidig lægges der vægt på åndedrættet og at øge din koncentration. Yoga afhjælper spændinger, udskiller affaldsstoffer og hjælper næringsstoffer og ilt rundt i din krop. Du opnår en større krops- og sindsbevidsthed, som du kan tage med dig i hverdagen. Vi bruger forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen. Redskaberne er med til at du kan opretholde lige liner og forbedre kroppens holdning, arbejde med evt. stivhed og skævheder, manglende styrke eller skader i kroppen. Det betyder at alle kan få det optimale ud af træningen uanset alder, niveau og form. Vi afslutter med afspænding.

Vi dykker ned i kroppen og arbejder koncentreret med yogastillingerne og åndedrættet - søger derhen, hvor tankerne for en stund træder i baggrunden. Dit nervesystem bliver påvirket og det giver dig indre ro og mere nærvær. Det vil sige du kommer i bedre balance med dig selv, oplever mindre stress og får mere glæde og livskvalitet. Derfor vil du kunne mærke effekten af yoga, også når du ikke står på måtten.


Det er yoga ud fra Patanjali Yoga grenen, som bygger på principperne fra Hatha Yoga og Iyengar Yoga. Der er fokus på symmetri, lige linjer, åndedrættet og hensynet til den enkelte krop.

 


Vil yoga virke for mig?

Der er i de senere år lavet studier til belysning af, hvad yoga egentlig kan. Man har fundet frem til er hvordan yoga påvirker os som mennesker.

Her er nogle facts om yoga:

Sænker: • blodtrykket og niveau af stresshormon.

Styrker: • Immunforsvaret. • Knoglerne, leddene og smidiggør kroppen. • Hele hormonsystemet  • Kognitive funktioner   Seksuelle funktioner

Kan afhjælpe: • søvnproblemer  • Angst symptomer og let depression.

Har indflydelse på:  • din forbrænding og mulighed for at holde en sund vægt.


Derfor er der masser af gode grunde til at starte på yoga. Køn, alder eller din fysiske tilstand er ingen hindring for, at du kan profitere af yoga. Og jeg har slet ikke at talt om følelsen af velvære og ‘feel good’ bagefter, uhmm. Kontakt mig og få en snak om hold og træning.


Det siger kursisterne


Yoga hos Lene giver en dejlig ro i krop og sind + det holder kiropraktoren fra døren 👍😊

Carsten


Det er rart, at der er en 'rød tråd' gennem hele sessionen. Fx: genopbygning, balance eller ryggen.
Lene guider på baggrund af sin grundighed og viden. -Og så er der en dejlig stemning hver eneste gang.
Anne

Yoga hos Lene er helsende for krop og sjæl i en travl hverdag.

Lisbeth

Yoga hos Lene giver ro i en travl hverdag. Det foregår på en måde så alle kan være med. Musklerne bliver styrket og strukket ud under selve yogaen og drømmerejsen til sidst får sindet til at slappe af.

Linea

Det er berigende for krop og sjæl at deltage. Der er en god stemning. Øvelserne afpasses til deltagerne, så man udfordres tilpas. Jeg går altid glad og godt tilpas fra yoga hos Lene🙂

Kirsten

Jeg har gået til yoga hos Lene i to sæsoner, og jeg er gået fra hver eneste yogatime med et smil på læben. Yogaen får mig til at føle mig godt tilpas – jeg bliver afslappet og strukket godt ud. Holdene er små, og vi hygger os med hinanden. Hun er god til at gennemgå alle stillinger og hjælpe undervejs, hvorfor der er plads til alle!"
Emma

HOLD

Forår 2020

Mandage  16:30 - 17:45   (hold 1)

Mandage 18:00 - 19:15    (hold 2)

Tirsdage    8:30 - 9.45      (hold 3)

Alt du skal bruge er tilstede i lokalet.

Start i uge 3, fra den 13. januar.

Slut i uge 14 (incl.) lige før Påske.

Ferie i uge 5.

PRIS 1100 kr.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sommer 2020

Mandage  18:00 - 19:15


Evt også tirsdag formiddag.

Start i uge 18, fra den 27. april

Slut i uge 22 (incl.) lige før Pinse.

PRIS 475 kr.

"POP-UP"  YOGA TIMER

Jeg laver jævnligt enkelte timer, hvor du kan deltage uden at være på et hold.

MELD DIG IND I FACEBOOK GRUPPEN

Yoga hos lene Væring


-og følg med i hvad der sker!

I gruppen kommer opslagene om aktiviteterne.


BOOK MIG SOM  UNDERVISER

Er du interesseret i at få mig som underviser. Det kan være en "event" eller et hold, du har i tankerne. Ring og lad os få en snak om det.


Tilmelding


Betaling på mobile pay 86447 -så er du tilmeldt. Holdoprettelse min. 5 deltagere.

Ønskes anden betalingsform, kontakt Lene.Kontakt


Møgelgårdsvej 27, 8520 Lystrup

Email: lene@levmed.dk

Mobil nr.: 41 41 58 01

Skype: skypelenevaering

CVR nr: 38483196

Kto.nr. 2267 4399476181


LENE VÆRING


Sidste Nyt


For at se hvad den sidste nye update er, så gå ind på min facebook side og bliv følger


Bliv medlem af min facebook yoga gruppe

"yoga hos Lene Væring"


ADHD/autisme forældreGruppe