Yoga-hytten

YOGA-HYTTEN


Patanjali yoga i Lystrup. TIlmeld dig et hold


Patanjali yoga

Yoga ud fra Hatha- og Iyengar Yoga grenen. Der er fokus på symmetri, lige linjer, åndedrættet og hensynet til den enkelte krop. 


På holdene arbejder vi med at opbygge styrke, smidighed, udfordre balancen og øge kropsbevidstheden. Samtidig lægges der vægt på at øge din koncentration og på åndedrættet.


Vi bruger forskelligt yogaudstyr til at understøtte kroppen.

Redskaberne hjælper med til at du kan opretholde lige liner og forbedre kroppens holdning, arbejde med evt. stivhed og skævheder, manglende styrke eller skader i kroppen. Det betyder at alle kan få det optimale ud af træningen uanset alder, niveau og form. Vi afslutter med afspænding.


Vi dykker ned i kroppen og arbejder koncentreret med yogastillingerne og åndedrættet - søger derhen, hvor tankerne for en stund træder i baggrunden. Du vil bagefter -og de efterfølgende dage- mærke velvære og større balance i krop og sind.

yoga-hytten, Lene Væring

Hvad gør yoga?


Yoga afhjælper spændinger, udskiller affaldsstoffer og hjælper næringsstoffer og ilt rundt i din krop. Du opnår en større krops- og sindsbevidsthed, som du kan tage med dig i hverdagen.


Dit nervesystem bliver påvirket og det giver dig indre ro og mere nærvær. Det vil sige du kommer i bedre balance med dig selv, oplever mindre stress og får mere glæde og livskvalitet. Derfor vil du kunne mærke effekten af yoga, også når du ikke står på måtten.


Der er masser af gode grunde til at starte på yoga.

Køn, alder eller din fysiske tilstand er ingen hindring for, at du kan profitere af yoga. Plus følelsen af velvære og ‘feel good’ bagefter, uhmm.

Kontakt mig og få en snak om hold og træning.


Alt er aflyst

Sæsonen vinter 2022

O

HOLD 1 -letøvet/begynder

Mandage  kl 16.30 - 17.45


TEMA HOLD (kortere forløb)

"Husk dig selv" -for kvinder i ca 40-55år

Mandage  kl 18 - 19:15

HOLD 3 - mild

Onsdage kl 8.30 - 9.45


HOLD 4 -begynder/letøvet

Onsdage  kl 15:00 - 16:15

HOLD tilmelding og pris

Du kan tilmelde dig ved at kontakte mig på tlf/sms eller mail.


Priser

Hold (nr 1,3 og 4) 1200 kr.          "husk dig selv" 300 kr.


Betaling på mobile pay 86447        

Ønskes anden betalingsform, kontakt Lene.

Holdoprettelse min. 5 deltagere.

Hold beskrivelser

Begynder og letøvet

Styrkeopbyggende og smidiggørende yogaklasse hvor der arbejdes med fokus på kroppen i stillingerne. Der er en god blanding af dynamik, udholdenhed, åndedræt, balance og ro.

 

Du kan sagtens være med, selvom du ikke har prøvet yoga før. Jeg tilpasser stillingernes sværhedsgrad til den enkelte elev, så du får de udfordringer der passer til dig.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Mild formiddag

Yogaklasse hvor kroppen arbejdes igennem med udgangspunkt i de klassiske yogastillinger. Stræk, styrke, balance, åndedræt og ro på den milde måde. Individuelle hensyn så øvelserne tilpasses kroppens formåen.  For alle. Du behøver ikke at have prøvet yoga før.

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tema yoga, kortere forløb

Husk dig selv! For kvinder i alderen ca 40-55 år

Yogaklasse, hvor der er ‘dig-tid’ med ro og tid til at være i øvelserne.  I dette forløb sættes der fokus på at balancere nervesystemet og stimulere det homonelle system. Selvforkælelse for krop og sind.


Livet går stærkt i 40’erne, men kroppen vil ikke altid være med. Det kommer førend du har tænkt på det. Måske har du nået at tænke at du virker lidt ‘skrøbelig’ for tiden.


Her er nogle eksempler på symptomer i forhold til at være "ramt" af pre-overgangsalder:

  • mere pms • kortere lunte • ømme bryster • træthed • kraftigere blødninger • tendens til bekymring/nervøsitet • ømme muskler/led • tungsind • let til tårer • (natlige) hede/svedeture • kløe/svien i huden  • dårligere søvn • tørre slimhinder (øjne, mund, skede) • ændret sexliv(lyst) • kan ikke overskue tingene

 

Info. Dette forløb vil indgå i Lenes skoleopgave, så der kan komme forespørgsler om der må tages foto, eller opfordring til komme med udtalelser ift forløbet. Prisen er derfor også reduceret ift andre temahold.

 Covid-19

Du skal blive hjemme hvis du føler dig syg.

Vær opmærksom på gældende retningslinier for sport og idræt. FX Corona-pas eller fritaget.


Du skal selv have et tæppe med.

Hvis du har andet udstyr (måtte, bælte, klodser, blokke, øjenpude) skal du også selv have det med.Betingelser


Tilbagebetaling af kursusgebyret kan ske indtil 14 dage før holdets planlagte start, dog fratrækkes et ekspeditions- og administrationsgebyr på kr. 125,-

Herefter er tilmeldingen bindende, og kursusgebyret kan ikke refunderes.


Kan et hold ikke etableres, returneres kursusgebyret.


Aflysninger pga. undervisers sygdom vil kurset blive forlænget tilsvarende i sidste ende af forløbet.

"POP-UP"  YOGA TIMER

Jeg laver jævnligt enkelte timer, hvor du kan deltage uden at være på et hold.


Tilmeld dig facebook gruppen


YOGA HOS LENE VÆRING


-og følg med i hvad der sker!

I gruppen kommer opslagene om

aktiviteterne.BOOK MIG SOM  LÆRER

Skal du holde et "event" ? Eller skal jeg undervise på din virksomhed? Ring og hør nærmere, lad os få en snak om det.